Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ BAND special Anniversary live + many guests @ Principal Club  /28.11/  free entrance

 ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ FULL BAND  

σε ένα επετειακό special live με πολυάριθμους guests και 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στο PRINCIPAL CLUB

οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Principal Club Theater

Andreou G. 56,  Θεσσαλονίκη

Δώστε το παρόν για ένα μαζικό συναπάντημα όσων δεν μπόρεσαν να χωρέσουν στις τελευταίες εμφανίσεις τους στο rover.

Main line up:
Ste (VOC,RHYTHM GUITAR)
Northical (VOC,FX,SAMPLES,MELODICA)
Lorrd (DRUMS)
Tosio (BASS)
Baglan (KEYS,FX)
Θανάσης Μιλιώκας (GUITAR)
Lemon (PERCUSSION,BACK VOCS)
Steve (ENGINEER)
+guests: Stefanatty, Morph, Lunar Moods, Ras Chidy, Takis Jah Roots
, 4DUBVIBES

 
********************************************
Ξεκίνησαν με το όνομα "Το Κακό Συναπάντημα” στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 2001 ως τετραμελές low bap σχήμα ".Το 2002 κυκλοφόρησαν από ανεξάρτητο label των active member το ομώνυμο cd τους. Από το '04 o Ste (ex.Χτικιό) και ο Νοrthical αποφασίζουν να κάνουν reggae-dub μπάντα και έκτοτε κάποια από τα πιο γνωστά κομμάτια (demos) διανέμονται χέρι με χέρι ή άλλα ανεβαίνουν στο internet (μεταξύ άλλων “μπανανιά ,μεγάλο αφεντικό , απαγορεύεσαι ). Τον Ιούνιο του '08 κυκλοφόρησαν ένα ομώνυμο cd σε ανεξάρτητη παραγωγή με δέκα κομμάτια – το πρώτο τους ως reggae-dub μπάντα- χωρίς να είναι λείπουν τα hip hop στοιχεία. Το συγκεκριμένο cd εξαντλήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (2000 αντίτυπά) δίνοντας τους δύναμη να συνεχίσουν την αυτόνομη δράση τους
. Στις 28 Ιουνίου του '12 κυκλοφορούν το album "Pressureality" με έντεκα κομμάτια και βελτιωμένο ήχο (συμπεριλαμβάνει κομμάτια όπως «Εγνατία, Τώρα , Sun ,Δημοσιογράφοι» . Σταδιακά η μπάντα αύξησε τα μέλη της φτάνοντας να γίνει εννεαμελής, κάτι που της έδωσε πολυμορφικό αλλά και χαρακτηριστικό ύφος.
'Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις τις Ελλάδας, έχουν συμμετάσχει σε μικρά και μεγάλα φεστιβάλ (Άρδας) και έχουν ανοίξει συναυλίες παίζοντας με κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής, 'οπως "Groundation" "Dub Inc" . Τον Ιούλη του 2014 κυκλοφορεί το album “Children” και τον Απρίλη του ‘15 το concept album «Babylon//Reggae Against The Machine”.

Το Σάββατο 28 Νοέμβρη εμφανίζονται στο Principal μετά από τις τελευταίες επιτυχείς εμφανίσεις τους δίνοντας την ευκαιρία να τους δει περισσότερος κόσμος με ελεύθερη είσοδο. Το event αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την μπάντα με προσθήκες νέων μελών. Σε αυτή την σημαντική στιγμή δεν θα λείπουν και οι καλεσμένοι guests φίλοι και συνοδοιπόροι της μπάντας αρκετά χρόνια. Ξεκινώντας από τον Taki Jah Roots ραδιοφωνικό παραγωγό και selector από τις Σέρρες (ektoszonis.blogspot.gr) που θα ετοιμάσει το warm up set με μουσικές από όλο το φάσμα τις reggae. Συμμετοχές στις τελευταίες κυκλοφορίες των «ΚΑΚΟ» έχουν κάνει ο Stefanatty (One Drop) καθώς και ο Morph (Animanation) που θα βρίσκονται εκεί. H μπάντα στην συγκεκριμένη εμφάνιση θα είναι δεκαμελής με special guest τον σαξοφωνίστα Lunar Moods απ την Λάρισα .Presenter και εμψυχωτής της βραδιάς o Ras Chidy.
 

*** Θα μπορείτε να στηρίξετε την μπάντα αγοράζοντας cd και merch. Don’t forget!
**** Ακούστε το νέο concept album εδώ : https://kakosynapantima.bandcamp.com/
***** Επισκεφτείτε το κανάλι της μπάντας στο youtube www.youtube.com/kakosynapantima/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου