Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Antifa DUB UNITY

Σάββατο, 21 Μαΐου 

EΜΠΡΟΣ, Ψυρρή

SOUND SYSTEM
ANTIFA DUB UNITY

SAT.21/5
Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο
Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ
Ρ. Παλαμήδου 2, Ψυρρή


Οι djs και μουσικοί παραγωγοί της Underground DUB REGGAE - HIP HOP - DRUM AND BASS σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε κάθε μορφή φασισμού και καθημερινού ρατσισμού στα πλαίσια του 10ήμερου 4ου ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (Πεμ. 12 εως Κυρ.22/5/2016)

SAT.21/5 ΕΜΠΡΟΣ
Sound System Antifa DUB Unity

starts 24:00


Mrs Hcn
Ctn
Stray Dog
Rootsman
Brother Magdi
Brother Mike
Selector Piranhas
Donnie Dub
Didi Kaleya
Dj Liahn
Marios Ntavelis (Fundracar)
War
Mentira Witch Project (Live)
Natural Reaction Sound System
feat. Junior X & Black Athena
Dj Booker
Sick Booze
Rollit
Selector Nesta
Sub&Dub Collective – Spiris & Sotokkan
Sub&Dub Collective – Insp-I-ration Sound System
Basik 1
ON THE MIC:
Mc Yinka
Mc Bredda Ahmed Ali
Felipe
Lasha
Astronatty
VISUAL ART: Void Optical Art Lab


οργάνωση / επιμέλεια: ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ
http://voidnetwork.blogspot.com/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
4ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
(θέατρο, ομιλίες, συναυλίες, sound system)
Πεμ. 12 Μάη έως Κυρ. 22 Μάη:
https://antifaperformingarts.wordpress.com/programma/
Ενημερωθείτε & διαδώστε το παντού!!

Αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο που θα χωράει μέσα του όλους τους κόσμους! Όλοι εμείς, μουσικοί της υπόγειας σκηνής, καλλιτέχνες του δρόμου και παιδιά μιας πόλης που στέκεται ξένη και εχθρική προς κάθε τι διαφορετικό, καινούργιο και άγνωστο, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να υπερασπιστούμε την Ελευθερία, την Αξιοπρέπεια και την Αλληλεγγύη με όλους τους τρόπους που γνωρίζουμε: Την μουσική, τον χορό, την Αγάπη και το Σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους αυτής της Γης χωρίς διαχωρισμούς χρώματος, καταγωγής, έθνους, φυλής ή φύλου. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε κοντά όσους θέλουν να αγωνιστούν για έναν κόσμο χωρίς σύνορα και στρατόπεδα συγκέντρωσης, χωρίς ρατσισμό, χωρίς φασισμό, χωρίς καταναγκασμούς και σχέσεις κυριαρχίας. Να σπάσουμε όλα τα σύνορα!

"(...) Όταν επιτρέπουμε σε ένα καθεστώς να δημιουργεί στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες να είμαστε σίγουροι πως αυτή η ίδια απάνθρωπη δομή βιο-εξουσίας απλώνεται σε όλη την επικράτεια της χώρας, διαπερνά όλες τις σχέσεις, τις επιλογές και τις καθημερινές δραστηριότητες όλων μας. Δεν πρόκειται ποτέ να απελευθερωθούμε από τα δεσμά που επέβαλαν στις κοινωνίες μας τα καπιταλιστικά καθεστώτα της Ευρώπης και της Αμερικής αν δεν αγωνιστούμε και για την ελευθερία των προσφύγων και των μεταναστών. Αν γίνει κατανοητό πως η φυλακή που επιβλήθηκε στους πρόσφυγες είναι ίδια με την καθημερινή φυλακή που επιβλήθηκε σε όλους μας, τότε θα καταλάβουμε ότι η ελευθερία τους είναι και δικιά μας ελευθερία.
Οι θάλασσες και τα ποτάμια, τα βουνά και οι ουρανοί αυτού του κόσμου δεν έχουν σύνορα. Η ανθρώπινη αγάπη, τα όνειρα της ζωής και ο πόθος για βελτίωση των όρων και των συνθηκών καθημερινής διαβίωσης δεν κλείνονται σε κατασκευασμένα και επιβεβλημένα όρια. Όλα όσα ονειρευτήκαμε για αυτό τον κόσμο έγιναν παράνομα καθώς η κυριαρχία απλώνεται σε κάθε μικρο-στιγμή της ζωής, νομοθετεί παγίδες, περιφράξεις και περιορισμούς, κλείνει και περιχαρακώνει την ζωή σε έναν μηχανισμό επιβολής και καθημερινής εντατικής εκμετάλλευσης. Στόχος όλων μας θα έπρεπε και πρέπει να είναι η καταστροφή αυτού του καθεστώτος, η απελευθέρωση της ανθρώπινης δύναμης να αγαπά, να φροντίζει και να περιθάλπει, να παράγει δηλαδή ελευθερία, ευτυχία και πλούτο για όλους εξίσου σε όλο τον κόσμο, χωρίς ειδικά προνόμια και περιορισμούς."
κείμενο: Τασος Σαγρής
ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ
(Θεωρία, Ουτοπία, Συναίσθηση, Εφήμερες Τέχνες)
http://voidnetwork.blogspot.com/

διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ (Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ) εδώ: http://voidnetwork.blogspot.gr/2016/03/xenophobia-fear-for-anything-is-not.html

δείτε όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ εδώ:
https://antifaperformingarts.wordpress.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου