Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Fundracar + Friends Live at Modu

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 
 MODU



Venue: MODU / Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14 / Μεταξουργείο

Ταμείο: 7€

Πόρτες: 21:30 -- 05.30



Μετά από ενα πλούσιο σε εμφανίσεις και δυνατό σε συγκινήσεις καλοκαίρι οι FUNDRACAR ανοίγουν την νεα σεζόν με ένα live έκπληξη που δεν πρέπει να χάσετε.

FUNDRACAR + FRIENDS LIVE


Το Σάββατο 17 σεπτέμβρη οι FUNDRACAR παρουσιάζουν ζωντανά στο κοινό της Αθήνας το σύνολο των studio ηχογραφήσεων τους (πλακώσου,LUX ) αλλά και ακυκλοφόρητα κομμάτια και συνεργασίες απο το μέλλον.

Xtra sub ήχος -- special light show καθως

και η παρουσία όλων αυτών επι σκηνης που έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς συνθέτουν το σκηνικό για ένα εκρηκτικό live γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Το ζέσταμα και το κάψιμο αναλαμβάνει ο γνωστός σε όλους Vlastur στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Αθήνα μετά την ευρωπαϊκή του περιοδεία με ένα σετ αποτελούμενο από trippy bass tunes.

Vlastur

Ολη η μέθη και η έκσταση της σκηνής πλαισιωμένη απο μουσικές που προκαλούν δονήσεις, με τον αντίστοιχο ανατρεπτικό – πολλές φορές προκλητικό στίχο-, βγαίνει συμπυκνωμένη ως ακαριαίο γεγονός που δεν αφήνει αμέτοχο τον θεατή ..

Αντικαθεστωτικοί στον ήχο, ήχο προσωπικό που σου κολλάει, χωρίς να σνομπάρουν κανένα είδος μουσικής συσπειρώνουν διαφορετικούς μουσικούς κόσμους .. RIFFS από την κόλαση , τετράγωνο μπάσο δυναμίτης, βουκολικά πνευστά και rave syths δημιουργούν ενα psych reggae παραλλήρημα που σε συνδυασμό με την Punk αισθητική και ενέργεια της μπάντας σε απογειώνει τα live σε στραγγίζουν, αδειάζεις τριπάρεις βιώνοντας μια θρησκευτική εμπειρία καλύτερη απο την κάθε εκκλήσια .


EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
kontakt@modu.gr – +30 698 59 64 483

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου