Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

 Σάββατο, 5 Νοεμβρίου

Μικρό cafeΕρυθραίας 2, Περιστέρι, Δυτικός Τομέας Αθηνών, Ελλάδα, 

  Σάββατο 5 Νοεμβρίου , ο Insom παρέα με τον Nesta θα βρίσκονται στο Μικρό cafe για ένα Dub&Bass session !

Reggae, Dub, Jungle και Drum&Bass από τις 11 μέχρι . . .



Ο Insom (Μέντης Γαβριήλ) γεννήθηκε το 1987 από γονείς μουσικούς στο Παρίσι, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Όντας σε μουσικό περιβάλλον, ασχολήθηκε με κλασική μουσική από 8 χρονών και τελείωσε μουσικό λύκειο. Στην εφηβεία γνώρισε την ηλεκτρονική μουσική, το graffiti και το cubase. Μετά από χρόνια προσπαθειών, κυκλοφόρησε τα πρώτα του κομμάτια το 2008, ενώ από το 2011 και μετά συνεργάζεται με γνωστές ευρωπαϊκές και όχι μόνο drum & bass δισκογραφικές, Disturbed, Sinuous, Ammunition, AbductedLTD κ.ά.

Ο Insom δεν έχει βάλει όρια στις μουσικές του ανησυχίες και τα styles είναι πολλά. Θα τον ακούσετε να παίζει κυρίως drum & bass, αλλά ανάλογα το πού και το πότε, εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με reggaedub/ dubstep/ breaks και techno.
Έχει παίξει σε Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Κύπρο και Βουλγαρία, σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα σε διάφορες πόλεις (Athens Legalize, Beach Street, Αντιρατσιστικά κ.ά), και έχει μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Noisia, Dope DOD, Gaudi, Neonlight, Audio.
.....ο "selector Nesta",κατα κοσμον Αγγελος, δραστηριοποιηται στον τομεα της μουσικης σαν "D.J." απο τις αρχες του 2003. Οι μουσικές επιλογές του χαρακτηρίζονται από ''positive sounds''. Μας ταξιδεύουν γύρω από Reggae, Dub, Funk και Groovy ρυθμούς. Αγαπημένοι του ήχοι αλλά και ειδικότητά του όμως είναι η Reggae (Roots, Dub, Ragga, Rocksteady, Dancehall, Dubstep,Rootstep,Steppers,Ragga Jungle,Drum & Bass). Έχει δώσει το παρόν μουσικά σε διάφορα festival(indie free festival,legalize festival,dub unity festival,antifa festival) αλλά και σε πολλα στέκια της πόλης. Εχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες και D.J όπως Brother Culture, African Simba,Shanti D ,Anna Mystic, Blend Mishkin,Stefanatty (One Drop Forward), Inspiration Project, Sistah Jammaroots,Dub Riots,ManJah, mrs HCN, A Des Potes κ.α.
Links:
https://soundcloud.com/insomud
https://www.facebook.com/insomAthens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου