Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

  Anasa Soundsystem - Urban Links

Red SeaΠοταμιάνου 23 Ιλίσια, Αθήνα

  Το Anasa Soundsystem, σας προσκαλεί στο Party ‘Urban Links - Η πόλη ανήκει σε όλους’ – Reggae Sessions την Παρασκευή 16 Δεκέβρη, στις 22:30, στο RED SEA, Ποταμιανού 23, Ιλίσια
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ

 

 Dj Sets Βack-to-Back από τους:

Junior X (Natural Reaction)Mrs HCN Selector Piranhas RootsManKimOnDJ MoscowosSelector Andreas+ on the mic Mc Dash& Astronatty+ Sweets MenuΑπό την Χριστίνη Πάνου, μέλος της ομάδας ΑΚΑSHA+ Vegan Caribbean and Greek Cuisine 

από τους Roots Foods and Culture (Ras Tewo & Empress Talia)
+ Projection Show

Λόγω καιρικών συνθηκών η ομάδα Anasa Soundsystem επιλέγει να λειτουργήσει σε κλειστούς χώρους, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της, τη μουσική, τον αυτοσχεδιασμό, την ποίηση, αγκαλιάζοντας όλες τις μορφές τέχνης, τη δημιουργία, τη συνεύρεση. Θέλοντας να εξερευνήσει τον αστικό ιστό και να προβάλλει τους δημιουργικούς ανοιχτούς χώρους & συλλογικότητες της πόλης, ξεκίνησε να δημιουργεί τη δράση ΑΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ – URBAN LINKS.

Επιλέξαμε το χώρο του RED SEA αυτή τη φορά, καταρχήν είναι ένας χώρος που λειτουργεί από το 1988, μη έχοντας αλλάξει τα χαρακτηριστικά του και δημιουργήθηκε από τον Τόνι μετανάστη από την Αιθιοπία. Χρόνια τώρα προβάλλει τη reggae μουσική, μεγαλώνοντας γενιές και εμάς μαζί. Είναι ένας χώρος free of racism, που δεν κάνει διακρίσεις και δείχνει στην πράξη την ισότητα των ανθρώπων και την ενότητα των λαών. Θεωρούμε ότι επηρεάζει θετικά το αστικό περιβάλλον και τους ανθρώπους που το επισκέπτονται, για αυτούς και τους παραπάνω λόγους το στηρίζουμε και συνδημιουργούμε.
Γιορτάστε μαζί μας υπεύθυνα, διατηρώντας & συμβάλλοντας στην αρμονία & την καθαριότητα του χώρου.
Το Anasa Soundsystem Open Jam Session δημιουργεί αυτές τις εκδηλώσεις με στόχο να συνεχίσει την προσπάθεια του να ανακαταλάβει το δημόσιο χώρο & όχι μόνο, αλλά και να δημιουργήσει μια μετακινούμενη εστία δημιουργικής έκφρασης, ανταλλαγής ιδεών, αλλά και έναν χώρο συνάντησης όπου μουσικοί, ποιητές, ποιητές του δρόμου, χορευτές, εικαστικοί, εραστές της τέχνης, ταξιδευτές και θαμώνες της πόλης συνδημιουργούν επί τόπου.
Το κάλεσμα είναι όπως πάντα ανοιχτό για μουσικούς, ποιητές και καλλιτέχνες κάθε είδους. Η διαδικασία αυτή προάγει τον πολιτισμό, την παιδεία, την ελευθερία της έκφρασης και την καταπολέμηση κάθε είδους ρατσισμού & διακρίσεων
Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί για ελεύθερους δημόσιους χώρους, για ελεύθερους χώρους, για ελεύθερους ανθρώπους!!!


ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!
* Anasa Cultural Center

Η λέξη “Anasa” στα σουαχίλι σημαίνει “χαρά της ζωής”. Το πολιτιστικό κέντρο ANASA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στο διαπολιτισμικό διάλογο μεταξύ των λαών και την ένταξη και ενδυνάμωση των νέων Αφρικανικής καταγωγής που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, μέσω της τέχνης και του πολιτισμού, προωθώντας την αφρικάνικη τέχνη: μουσική, θέατρο, χορό, λογοτεχνία.
Σφακτηρίας 24 & Πλαταιών, Κεραμεικός


e-mail: info@anasa.org.gr
www.anasa.org.gr
www.facebook.com/groups/ANASA.ORG
*Συλλογικότητα ΑΚASHA, Αυτοδιαχείρισης & Καλλιτεχνικής Έκφρασης
Akasha ένα δονούμενο πεδίο που συνδέει όλα τα πράγματα. Δημιουργεί το χώρο μέσα στον οποίο μπορούν να ξετυλιχθούν όλες οι πιθανές δυνατότητες του κάθε ανθρώπου, όπου η προσφορά προς τον «άλλο» είναι στην ουσία προσφορά στον εαυτό. Στο AKASHA δεν ξεχωρίζει ο εαυτός από τον «άλλο» όπως επιχειρεί να μας πείσει, αιώνες τώρα, το κυρίαρχο σύστημα πεποιθήσεων του διαχωρισμού και εγωισμού που τόσα προβλήματα έχει δημιουργήσει ιστορικά. Η ομάδα ‘Αkasha’ έχει σαν στόχο να συνδέσει τους ανθρώπους, προωθώντας διάφορες μορφές έκφρασης συν πρακτικές αυτοδιαχείρισης και αυτονομίας.
Ευελπιστούμε με αυτό το τρόπο να συμβάλουμε στο όραμα μιας «άλλης αντίληψης ενότητας».
Στην αντίληψη του AKASHA
e-mail: akasha.thesource@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/akasha.thesource/
Με την Υποστήριξη & Βοήθεια:
NATURAL REACTION https://www.facebook.com/NaturalReactionSoundSystem/?fref=ts
MUSIC KIOSK https://www.facebook.com/MusicKiosk/?ref=br_rs
Junior X (Νatural Reaction) https://www.facebook.com/JuniorX.Official/?fref=ts
Selector Piranhas https://www.facebook.com/MusicKiosk/?fref=ts
Mrs HCN https://www.facebook.com/Mrs-HCN-146008585468873/?fref=ts
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.anasa.org.gr/poems/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου