Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Open Jam Session ‘Urban Links - Η πόλη ανήκει σε όλους’


 Το Anasa Soundsystem Open Jam Session Project, σας προσκαλεί στη Μουσική Συνάντηση ‘Urban Links - Η πόλη ανήκει σε όλους’ την Κυριακή 5 Φλεβάρη, στις 17:00, αυτή τη φορά στο δικό μας χώρο, το Πολιτιστικό Κέντρο Αφρικανικής Τέχνης & Πολιτισμού ANASA που βρίσκεται Σφακτηρίας 24 & Πλαταιών στον Κεραμεικό.

Αυτή τη φορά επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τα Open Jam Party ανοίγοντας το δικό μας χώρο, το πολιτιστικό κέντρο Anasa. Σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα με ‘‘λίγο’’ κρασί, πολύ μουσική, κρουστά, χορό & έλατε να παίξουμε με ρυθμικά παιχνίδια. Μουσικοί αυτοσχεδιασμοί & dj set από τον Selector Piranhas (Music Kiosk) που θα μας συνοδεύει στους ρυθμούς της reggae και οχι μόνο.

Το κάλεσμα είναι όπως πάντα ανοιχτό για μουσικούς, ποιητές και καλλιτέχνες κάθε είδους. Η διαδικασία αυτή προάγει τον πολιτισμό, την παιδεία, την ελευθερία της έκφρασης και την καταπολέμηση κάθε είδους ρατσισμού & διακρίσεων

Γιορτάστε μαζί μας υπεύθυνα, διατηρώντας & συμβάλλοντας στην αρμονία & την καθαριότητα του χώρου.

Τις περισσότερες Κυριακές του χρόνου o χώρος θα είναι ανοιχτός από τις 18:00 και μετά, όπου θα γίνονται: Προβολές, Ντοκυμαντέρ & Ταινιών, Παρουσιάσεις Βιβλίων, Εκθέσεις, Συζητήσεις, Μουσική, Αυτοσχεδιασμοί, Κουζίνα κτλ

Το κάλεσμα είναι ανοιχτό για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μαζί μας και να συνδιαμορφώσουμε ιδέες & εφαρμογές.

Το Anasa Soundsystem Open Jam Session δημιουργεί αυτές τις εκδηλώσεις με στόχο να συνεχίσει την προσπάθεια του να ανακαταλάβει το δημόσιο χώρο & όχι μόνο, αλλά και να δημιουργήσει μια μετακινούμενη εστία δημιουργικής έκφρασης, ανταλλαγής ιδεών, αλλά και έναν χώρο συνάντησης όπου μουσικοί, ποιητές, ποιητές του δρόμου, χορευτές, εικαστικοί, εραστές της τέχνης, ταξιδευτές και θαμώνες της πόλης συνδημιουργούν επί τόπου.

Φέρτε λοιπόν τα μουσικά σας όργανα!!! τα ποιήματα σας!!! την καλή διάθεση σας!!! και ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί για ελεύθερους δημόσιους χώρους, για ελεύθερους χώρους, για ελεύθερους ανθρώπους!!!

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!



* Anasa Cultural Center
Η λέξη “Anasa” στα σουαχίλι σημαίνει “χαρά της ζωής”. Το πολιτιστικό κέντρο ANASA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στο διαπολιτισμικό διάλογο μεταξύ των λαών και την ένταξη και ενδυνάμωση των νέων Αφρικανικής καταγωγής που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, μέσω της τέχνης και του πολιτισμού, προωθώντας την αφρικάνικη τέχνη: μουσική, θέατρο, χορό, λογοτεχνία.

Σφακτηρίας 24 & Πλαταιών, Κεραμεικός
e-mail: info@anasa.org.gr
www.anasa.org.gr
www.facebook.com/groups/ANASA.ORG

http://www.anasa.org.gr/song/open-jam-session-february/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου