Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Bass Delight & Junior SP. at Mods Club

Πέμπτη, 4 Μαΐου

Mods Patras

Ηφαίστου 46,  Πάτρα

Thursday 4 May
Bass Delight & Junior SP.
Jungle/Drum'n'Bass/Reggae/Dub

     JUNIOR SP.

Το όνομα “Junior SP.” Έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον όρο “Drum’n’Bass” στην Ελλάδα. Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν συνεισφέρει όσο ο Junior SP. στην δημιουργία και προώθηση του συγκεκριμένου ήχου στην χώρα μας.

Ο Junior SP. ξεκίνησε το DJing πίσω στο 1992 και του πήρε μόλις 2 χρόνια για να συνειδητοποιήσει ότι η προώθηση μουσικών ειδών που αποτελούνται από Breaks και μπάσα θα ήταν αποστολή ζωής για τον ίδιο. Έτσι, σαν μέλος των Infinity, ξεκίνησε το promoting κατά τα έτη 1994-1996 στο θρυλικό Άλσος και από το 1996 μέχρι και σήμερα, είναι ο ιθύνων νους της Innersense Productions, έχοντας φιλοξενήσει στην χώρα μας πάνω από 70 καλλιτέχνες της διεθνούς Bass σκηνής και όχι μόνο, τους περισσότερους για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στις αρχές των 00’s, έχοντας τότε συμπληρώσει μία δεκαετία σαν DJ, μπήκε για πρώτη φορά στο Studio τo 2002 και η πρώτη του επίσημη κυκλοφορία ήλθε το 2005, όταν μαζί με τον MiltoEph κυκλοφόρησαν το LP “Timeless Playground” στην ΚΛΙΚ Records, ένα Cinematic Breaks/NewFunk/D’N’B δίσκο που συμπεριλήφθηκε στις Top10 κυκλοφορίες τις χρονιάς από τους μουσικοκριτικούς.

Το 2005 δημιούργησε και τον δικό του χώρο στην Αθήνα, το EARTH Bar στην περιοχή του Ψυρρή, ένα εγχείρημα που ολοκλήρωσε το 2009, ενώ παράλληλα συνέχισε το Promoting αλλά και το DJing τόσο στις Innersense βραδιές του, όσο και στα Side Projects “Urbanizm” (dnb βραδιές σε συνεργασία με τον Cryogenics) και “Rave-O-Lution 8808” (Old School βραδιές σε συνεργασία με τον Harris Funxion).

Τα τελευταία χρόνια, ο Junior SP. είναι ακόμα πιο ενεργός, διοργανώνοντας πληθώρα εκδηλώσεων σαν Innersense Productions, παίζοντας σαν DJ και κυκλοφορώντας τις δικές του παραγωγές. Έχει διοργανώσει βραδιές στους πιο αξιόλογους χώρους στην Ελλάδα, από το ΟΑΚΑ μέχρι τα μεγαλύτερα Clubs και συναυλιακούς χώρους, έχει εμφανιστεί σαν DJ σε αμέτρητους χώρους και φεστιβάλ σε ολόκληρη την χώρα, έχει συμπεριληφθεί στο LineUp σε βραδιές και φεστιβάλ σε Μεγάλη Βρετανία, Ρουμανία και Κροατία (Outlook Festival) και έχει κυκλοφορίες στις In Da Jungle Recordings, Liquid Drops, Tuna Recordings, Bashment Records, KNKUC κ.α., ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε άλλα δύο διεθνή Labels μέσα στο 2017.

Ο Junior SP. έχει παίξει μαζί, πριν και μετά τους : 4 hero, Adam Freeland, Altern8, Blame, Blu Mar Ten, Bryan Gee, Commix, D-Bridge, Doc Scott, Dom & Roland, Ed Rush, Fabio, Future Engineers, Goldie, Grandmaster Flash, Grooverider, Intense, J-Majik, Joey Beltram, Jori Hulkkonen, Kasra, Kid Loco, Klute, Kosheen, Liquid, LTJ Bukem, Makoto, Marc Hype, Marcus Intalex, Mark Force (Bugz In The Attic), MC Conrad, MC Darrison, MC Deeizm, MC 2Shy, MixHell (Iggor Cavalera & Laima Leyton), Nookie, Nymfo, Phace, Phil Asher, Photek, Presha, Randall, Ray Keith, Rockwell, Seba, SKC, Shylo MC, Slipmaster J, Spectrasoul, Stamina MC, Tayla, The Prodigy, The Upbeats, Total Science, Utah Jazz, Vadim.

Info Links :

www.facebook.com/JuniorSPathens

www.facebook.com/we.are.INNERSENSE

www.soundcloud.com/juniorspathens

www.mixcloud.com/juniorspathens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου